Wat wij doen

Cabocon is het verlengstuk van uw eigen tekenkamer of engineeringsafdeling. Bij het uitdenken of uittekenen van een constructie kijken wij altijd vooruit naar de praktijk. Wij zorgen dat wat wij tekenen, ook daadwerkelijk te produceren én te monteren is. Hierbij leveren wij duidelijke instructies, zodat werkplaatsmedewerkers en monteurs vooruit kunnen.

Ons specialisme

Onze ervaring loopt van het uitdenken en uittekenen van trappen en balustrades tot aan constructies voor verbouwingen, nieuwbouwwoningen en specials. Hierbij ligt onze kracht in het ontwikkelen van alles dat niet standaard is, ofwel ‘specials’. Dit kan gaan om het ontwikkelen van complexe bouwkundige constructies, maar ook om andere (minder gangbare) projecten waarvoor een constructie nodig is. Bijvoorbeeld voor het technisch verder ontwikkelen van een nieuw product.

Ook voor particuliere projecten

Naast bedrijfsmatige projecten voeren wij ook projecten uit voor particulieren. Bijvoorbeeld trappen, balustrades, verbouwingen, nieuwbouwwoningen en andere constructies. Indien gewenst nemen wij naast het denk- & tekenwerk ook de coördinatie van het project uit handen. Wij werken hiervoor samen met een breed netwerk van specialist, met ieder zijn eigen expertise.

Ontwikkeling van specials

Trappen

Staalconstructies

Een vraag of meer informatie?

We staan u graag te woord!