Waarom Cabocon?

Wat wij doen

Bij Cabocon snappen wij dat een goed tekening meer vereist dan de constructie simpelweg op papier zetten. Daarom is het onze missie om een verlengstuk te zijn voor onze klanten. Is er capaciteitstekort in de tekenkamer? Wij vinden dat het geen verschil mag maken of u het werk intern wegzet of bij Cabocon.

Wij voeren het werk zoveel mogelijk uit naar uw specificaties, maar denken kritisch na over de aanpak. Wij weten wat er in de werkplaats gebeurt en wat er nodig is om te fabriceren en te monteren. Alles is te tekenen, maar voor een echt goede constructie is meer nodig. Daarom schakelen wij (indien gewenst) direct met de klanten van onze opdrachtgevers en houden wij het contact laagdrempelig. Met deze werkwijze ontzorgen wij u met onze extra tekencapaciteit en benut u onze expertise optimaal.

Met een breed netwerk van specialisten om ons heen zijn wij tevens in staat om projecten in z’n geheel uit handen te nemen. Hierbij het kan gaan om het uitvoeren van de werkvoorbereiding, inkopen van materialen of het aansturen van andere specialistische partijen. Alle partijen waarmee wij samenwerken zetten wij in om hun specifieke expertise.

Onze visie

Plezier en resultaat gaat bij Cabocon met elkaar samen. Wij zijn een jong bedrijf en streven ernaar om op een gezonde manier te groeien. In mensen, maar ook als specialist in de branche. Wij zoeken graag de grens van mogelijkheden op en werken het liefst aan alles wat niet-standaard is. Dat doen wij nu, en daar gaan wij graag mee door in de toekomst.

Praktijkgerichte aanpak
Netwerk van specialisten
Voor diverse (staal) constructies
Specialist in ‘specials’

Samen groeien

Benieuwd of Cabocon bij jou past? Wij zijn momenteel op zoek naar een Tekla Staaltekenaar. Bekijk de vacature via de onderstaande link of neem contact met ons op.  

Bekijk vacatures

Een vraag of meer informatie?

We staan u graag te woord!